Maxa underhållningen med pensionärsrabatt

Det finns många intressanta erbjudanden som bara riktar sig till pensionärer, också inom underhållning och nöje. Ett smart sätt att få råda med roliga saker året om. Du hittar pensionärsrabatter på allt från hotell, hyrbil och fina smycken till hyrfilm och snygga kläder.

Pensionärsrabatter

Som pensionär finns det många rabatter som du kan ta del av för att se på film, läsa böcker, resa och bo på hotell till ett väldigt bra pris. Genom att nyttja rabatterna kan du spara tusenlappar och få råd att göra roliga saker året om. Som pensionär är det smart att hela tiden ha koll på aktuella erbjudanden, då du som pensionär har möjlighet att åka till Stockholm eller Göteborg för en skön weekend med god mat och rolig underhållning i gråaste oktober eller kallaste januari – till skillnad mot resten av samhället. Pensionärsrabatterna är också perfekt för dig som enskild person eller er som par som inte har så hög pension, eller där utgifterna äter upp en stor del av pensionen. Bli medlem på Seniordeal och få härliga pensionärsrabatter på allt från matkassar, smycken och kläder till hyrfilm, hyrbil och skön läsning som Land, Allt om resor och Expressen. Alldeles gratis.

Härlig underhållning

Det är roligt att ha en weekend eller ett underhållningsevent att se fram emot. Med seniordeal kan du göra riktigt roliga saker till ett härligt rabatterat pris. Varför inte satsa på en helg under vintern eller hösten med både hotell och hyrbil. Passa på när det kommer ett intressant underhållningserbjudande som en show eller teaterföreställning som du längtat efter att få gå på. Du kan också använda seniordealen hemma. Om du älskar film, vilket väldigt många pensionärer gör, då kan du till förmånligt pris hyra film hos SF Anytime. Det passar perfekt nu under pandem och under kalla vinterkvällar. Ett annat underhållande och skönt erbjudande är de mycket prisvärda prenumerationerna. Att göra sig en kopp kaffe och läsa en tidning som Land eller Allt om resor är verkligen vardagslyx.

Böcker

Gillar du att läsa eller att lyssna på ljudböcker finns det mycket att välja mellan. Som pensionär är ju ljudböcker väldigt bra, särskilt när synen börjar bli sämre. Men ljudböcker är också bra för att ta sig ut på en långpromenad. Att ladda ner en bok på mobilen och sedan bara lyssna på den medan du är ute och promenerar är ett mycket smart sätt att hålla sig i form. Ljudböcker och hund är verkligen goda kamrater ute på promenaden. Det finns så många härliga böcker att lyssna på. Om du satsar på en kriminalare eller annan spännande bok, så brukar det vara lätt att ta riktigt långa promenader. Om du gillar att läsa kan det vara smart att börja läsa på surfplattan. Då kan du själv välja hur stor texten ska vara. Du kan också ställa in skärmljuset så att det blir en vilsam läsning för ögonen.