En extravagant middagsbjudning för att förgylla tillvaron

Det är absolut inte något fel på enkla kvällar där man sitter i vänners goda lag, iförd jeans och T-shirt samtidigt som man knaprar på Santa Marias tacochips. Men ibland kan det vara en trevlig och uppfriskande upplevelse att bjuda in vänkretsen till en flott middagsbjudning. Väl uppklädda gäster, champagne, kanske lite rysk kaviar och en femrättersmeny som avslutas med ett inhyrt fyrverkeri i trädgården. Det är kanske inte något som man gör varje månad, och kanske inte ens varje år. Men det är något som man aldrig ångrar när man väl har bestämt sig. Och det är en upplevelse som såväl gäst som värd kommer att minnas och prata om under lång tid.

Snåla inte när du väl bestämt dig

När du väl har bestämt dig för att vara värd för en middagsbjudning av ädlare snitt får du inte hålla igen. Att bjuda flott kostar, men det kommer att vara värt vartenda öre. Du kommer endast att ångra dig om du försöker att “hålla igen” och använda dig av budgetlösningar i något avseende. Upptäcker du att din plånbok inte räcker till kan du ansöka om ett snabblån via Lånakuten. Du ansöker om lån på endast ett par minuter och kan till och med få lånet insatt på ditt bankkonto redan samma dag.

Endast det bästa är gott nog

Du behöver inte köpa den dyraste champagnen eller den dyraste kaviaren, men det ska vara riktig champagne och det ska vara riktig Belugakaviar. Till maten ska du självfallet endast använda de bästa råvarorna och allt som har med det kulinariska att göra ska hanteras av en skicklig och inhyrd kock. Du själv ska inte ens vara i närheten av köket och grytorna. Du är värd och ditt fokus ska vara på att ta hand om gästerna och se till att dessa får uppleva en oförglömlig och magisk afton under ledning av sin värd.